Yhteistyökumppanit

Onko sinulla palvelu tai tuote, jota tarjota tämän seminaarin kohderyhmälle (hallitustyötä tekevät & yritysten edustajat)?
Meillä on rajattu määrä yhteistyökumppani paikkoja Partneripäivä 2021-seminaariin. Kerromme mielellämme lisää!

Kilauta Hallituspartnerit Pohjanmaa ry:n toiminnanjohtajata Matille p. 045 890 9212 tai laita viestiä matti.sepponen@kauppakamari.fi

Yhteistyökumppanit Partneripäivä 2021

Me menestymme, kun asiakkaamme menestyvät. Siksi olemmekin vähän perfektionisteja – vain paras on riittävän hyvää asiakkaillemme. Tämä näkyy kaikessa tekemisessämme. Menestyvä yritys tarvitsee tulevaisuudessa rinnalleen vahvan ja monipuolisen talouskumppanin.
Pohjanmaan Ekonomitoimisto – näkyy viimeisellä rivillä.
Tutustu ekonomitoimisto.fi

Tavoitteemme on mahdollistaa yrityksesi henkilöstön hyvinvointi ja turvallisuus sekä auttaa hallitsemaan yrityksen liiketoimintaan liittyviä riskejä. Koskevat ne sitten henkilöstöä, omaisuutta tai toimintaa. Turvaamme yrittäjien ja yritysten liiketoiminnan jatkuvuutta, jotta yritykset voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa.
Tutustu lahitapiola.fi/yrityksille

Kauppakamarit ovat vahva ja osaava organisaatio lähellä yrityksiä. Tarjoamme yrityksille palveluita, vaikuttamista, julkaisuja ja tietolähteitä. Olemme Suomen suurimpia yritysten henkilöstöä kouluttavia organisaatioita. Autamme verkostoitumaan ja vaikutamme vahvasti.

Amiko tarjoaa intohimolla työelämän joustavia ratkaisuja!
Olemme Suomen henkilöstöalan kovimpia ammattilaisia sekä yksi nopeimmiten kasvavista yrityksistä. Toimintamme perustuu vankkaan kokemukseemme, sekä laajaan toimialatuntemukseemme.
Osaajapula yllättää usein yrityksen – laajan verkostomme ansiosta pystymme löytämään tekijät erittäin nopeasti ja kustannustehokkaasti. Palvelumme eivät rajoitu rekrytointiin, vaan tarjoamme kokonaisvaltaisia henkilöstöratkaisuja. Tutustu amiko.fi

Tarjoamme projektipalveluja toiminnan tehostamiseen ja tuottavuuden parantamiseen sekä strategiaprosessin ohjaukseen. Laatu-, ympäristö- ja työturvallisuusjärjestelmien konsultointi ja koulutukset.
Tutustu www.lclc.fiMeidän kanssamme saat aikaan muutoksen, joka näkyy kasvuna tuloksessa, tyytyväisyydessä ja sinussa itsessäsi. Intohimonamme ovat johtajat, jotka ovat valmiita laittamaan itsensä likoon, katsomaan tarvittaessa peiliin ja tekemään oikeita asioita uudistumisen aikaansaamiseksi. Me uudistamme suomalaista johtamista luomalla aikaansaavia unelmajohtajia, jotka mahdollistavat tekemisellään tuloksekkaampia tiimejä sekä onnellisempia ihmisiä. Teemme töitä siellä, minne tekoäly ei koskaan tule pääsemään: ihmisten mielissä. Tarjoamme välineitä johtajana kehittymiseen ja tiimien johtamiseen sekä energiaa suunnitelmien toteuttamiseen. www.lajinamieli.fi


BLF Asianajotoimisto Oy on liikejuridiikkaan keskittynyt asiantuntijapalveluyritys. Erityisosaamisalueet ovat yhtiöoikeus, sopimukset, työsuhdeasiat, yrityskaupat, kansainvälinen kauppaoikeus ja riidanratkaisu. www.law.fi