Yhteistyökumppanit

Onko sinulla palvelu tai tuote, jota tarjota tämän seminaarin kohderyhmälle (hallitustyötä tekevät & yritysten edustajat)?
Meillä on rajattu määrä yhteistyökumppani paikkoja Partneripäivä 2020 -seminaariin. Kerromme mielellämme lisää!

Kilauta Hallituspartnerit Pohjanmaa ry:n toiminnanjohtajata Matille p. 045 890 9212 tai laita viestiä matti.sepponen@kauppakamari.fi

Yhteistyökumppanit Partneripäivä 2020

Me menestymme, kun asiakkaamme menestyvät. Siksi olemmekin vähän perfektionisteja – vain paras on riittävän hyvää asiakkaillemme. Tämä näkyy kaikessa tekemisessämme. Menestyvä yritys tarvitsee tulevaisuudessa rinnalleen vahvan ja monipuolisen talouskumppanin.
Pohjanmaan Ekonomitoimisto – näkyy viimeisellä rivillä.
Tutustu ekonomitoimisto.fi

Tavoitteemme on mahdollistaa yrityksesi henkilöstön hyvinvointi ja turvallisuus sekä auttaa hallitsemaan yrityksen liiketoimintaan liittyviä riskejä. Koskevat ne sitten henkilöstöä, omaisuutta tai toimintaa. Turvaamme yrittäjien ja yritysten liiketoiminnan jatkuvuutta, jotta yritykset voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa.
Tutustu lahitapiola.fi/yrityksille

Kauppakamarit ovat vahva ja osaava organisaatio lähellä yrityksiä. Tarjoamme yrityksille palveluita, vaikuttamista, julkaisuja ja tietolähteitä. Olemme Suomen suurimpia yritysten henkilöstöä kouluttavia organisaatioita. Autamme verkostoitumaan ja vaikutamme vahvasti.