Puhujat

Mika Maliranta (FT, taloustiede) on Työn ja talouden tutkimuksen, eli Laboren, johtaja sekä Jyväskylän yliopiston osa-aikainen professori. Hänen tutkimuksensa ja opetusalansa on keskittynyt talouden kasvun tekijöihin: tuottavuuskasvuun ja työmarkkinoiden toimintaan. Hän toimii myös mm. OECD toimialatutkimustyöryhmän hallituksen puheenjohtajana, lainsäädännön arviointineuvostossa varapuheenjohtajana ja tuottavuuslautakunnassa. Hän on tehnyt yhdessä Matti Apusen kanssa suosittua talouspoliittista podcast-lähetyksiä vuodesta 2017 lähtien (M&A, A/M ja SPAM).

Juha Tukiainen on MB Rahastojen toimitusjohtaja ja toiminut pääomasijoittajana yli 12 vuotta. Aikaisemmin hän on toiminut mm. A-Katsastus Group Oy:n toimitusjohtajana ja kansainvälistymisestä vastaavana varatoimitusjohtajana.
Pääomasijoittajana Juha on toiminut useiden MB Rahastojen kohdeyhtiöiden hallitusten puheenjohtajana, esimerkiksi siirtokelpoisia rakennuksia vuokraavassa Parmacossa, terveydenhuollon diagnostiikkayhtiö Cityterveydessä, teknologiayhtiö Pinjassa, pakkausyhtiö Pyrollissa ja kolarikorjausyhtiö Suviassa. 
Tukiainen on toiminut myös seitsemän vuotta Suomen Pääomasijoitusyhdistyksen hallituksessa, näistä kaksi vuotta yhdistyksen puheenjohtajana, sekä mm. katsastusalan kansainvälisen keskusjärjestön ja Autoalan Keskusliiton hallituksissa.

Mika Lankila on toiminut pitkään ja monipuolisesti eri pk-yhtiöiden johdon rooleissa: hallituksessa, omistajana ja johtajana. Vuodesta 2019 lähtien hän on toiminut Pyroll -konsernin toimitusjohtajana ja ollut muokkaamassa entisestä laaja-alaisesta perheyhtiöstä fokusoitunutta yhden toimialan osaajaa.