Puhujat

Pia Rautakorpi on kehittänyt asiakasarvon strategisia työkaluja yli 20 vuotta. Yli 30-vuotisen uransa lisäksi hän on vastannut strategian, kilpailuedun ja asiakasarvon kehittämisestä eri rooleissa aina pörssiyhtiöistä startupeihin. Pia on toimitusjohtaja, hallitusammattilainen ja enkelisijoittaja, joka tuo asiakasarvon mukaan hallitustyöhön. Peter Ahlström on A. Ahlström Kiinteistöt Oy:n toimitusjohtaja, jolla on laaja kokemus liike-elämästä kaupan, kiinteistöjen, metsäteollisuuden, palveluiden ja teollisuuden saralta, varsinkin hallitustehtävistä. Ahlström-yhtiöiden ja muiden yhteiöiden hallitustehtävissä Peter on toiminut vuodesta 2006 ja A. Ahlström Kiinteistöt Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2012. Hän johtaa vahvoilla arvoilla, reilulla tavalla ja huomioi vastuullisen omistajuuden näkökulman.Juha Heljakka on Kultainen Nuija 2023 -kilpailun voittajan Brand ID:n toimitusjohtaja, joka kasvattaa tietoisesti yritystä ja kehittää sen hallitustyöskentelyä. Yhtiön käyttämällä Kaizen-menetelmällä tehdään tavoitteet näkyviksi ja yhdessä hallituksen kanssa luodaan strategia, joka nojaa muutoskyvykkyyteen ja monipuoliseen osaamiseen. Brand ID:n toimitusjohtajan tehtävissä Juha on toiminut vuodesta 2007 ja nyt yritys on laajentunut myös Yhdysvaltoihin. Juhalla on ollut paloa kehittää ja kasvattaa yritystään. Brand ID:n hallitus on sitoutunut kasvuun ja sen fokus on tulevaisuudessa sekä kasvussa.


Jari Paasikivi on vuorineuvos ja hallituksen puheenjohtaja Oras Invest Oy:ssä. Ennen siirtymistään Oras Investin hallituksen puheenjohtajaksi, Jari teki pitkän ja monipuolisen uran Oras Oy:ssä aina 1980-luvulta asti mm. yhtiön toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajan roolissa. Vuosina 2006-2018 hän toimi Oras Invest Oy:n toimitusjohtajana ollen yksi merkittävistä hahmoista teollisen omistajuuden saralla. Hän on toiminut myös lukuisissa luottamustehtävissä, esimerkiksi Keskinäisen työeläkevakuutusyhtiö Varman hallituksen puheenjohtajana, Kemiran hallituksen puheenjohtajana, Teknologiateollisuuden hallituksen puheenjohtajana, Keskuskauppakamarin hallituksen varapuheenjohtajana ja Elinkeinoelämän Keskusliiton hallituksen ja työvaliokunnan jäsenenä.

Tuomas Pere on toiminut perheyhtiö Pintos Oy:n toimitusjohtaja vuodesta 2005 asti ja hänellä on kokemusta niin teknologian kuin metalliteollisuuden parista. Pintoksen työtehtäviin Tuomas on kasvanut lapsuudesta asti ja hän alkoi rakentaa vientiä heti valmistuttuaan diplomi-insinööriksi. Tuomas on toiminut mm. Elinkeinoelämän keskusliiton yrittäjävaltuuskunnassa, jossa hän toimii edelleen vuonna 2023 puheenjohtajana sekä myös EK:n hallituksen varapuheenjohtajana. Pintoksen menestyksen kolmena kulmakivenä ovat parhaat ihmiset, paras teknologia ja fiksu tekeminen.