Puhujat

Yrittäjä Satu Koskinen toimii perustamansa Boardcoach Oy:n toimitusjohtajana sekä tekee hallitustyötä. KTT, HHJ Koskisella on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus vähittäiskaupan ja palveluliiketoiminnan johtotehtävistä. Hän on toiminut useiden yritysten ja yhdistysten hallituksissa sekä erilaisten kehittämis- ja liikeidearyhmien jäsenenä.
Satu on väitellyt tohtoriksi Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulusta, johtamisen pääaineesta. Hänen väitöstutkimuksensa käsitteli toimitusjohtajan ja hallituksen puheenjohtajan välisiä käytäntöjä, luottamuksen kehittymistä sekä toimitusjohtajan erottamiseen johtavaa prosessia.

Satu Koskinen Boardcoach Oy
tohtori Annika Tidström Vaasan yliopisto

Kauppatieteen tohtori Annika Tidström, on Vaasan yliopiston liiketaloustieteen, erityisesti yrittäjyyden professori. Tutkimuspainotteinen professuuri on osa Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistyksen Epanet-tutkimusverkostoa.
Tidström on aiemmin toiminut yliopistotutkijana ja muissa tutkijatehtävissä Vaasan yliopistossa ja mm. johtamisen kandidaattiohjelman koulutusohjelmavastaavana. Hän on väitellyt kauppatieteiden tohtoriksi Hankenilla vuonna 2006. Tidström on teollisten verkostojen ja liiketoimintasuhteiden dosentti Åbo Akademissa. Tidström on tähän tutkinut etenkin yritysten samanaikaista kilpailua ja yhteistyötä yritysverkostoissa, yritysverkostojen jännitteitä sekä strategian käytänteitä.

Toimitusjohtaja, Tunneäly myyntityössä valmentaja Mikko Parikan intohimona on pureutua tunne- ja asenneperäisiin oikosulkuihin sekä ravistella ihmisten ajattelua ‘täytyy’-asennosta ‘haluan’-ajatteluksi. Tämä asennemuutos on vaikuttavien ja onnistuneiden valmennusten ytimessä. Parikka toimii Adeptus Partners Oy:n toimitusjohtajana joka on perustettu vuonna 2001 myynnin, johtamisen ja tunneälyn asiantuntijatalo.

Mikko Parikka Adeptus Partners Oy
Paula Erkkilä puheenjohtaja Hallituspartnerit Pohjanmaa ry

Seminaarin juontajana ja fasilitaattorina toimii Hallituspartnerit Pohjanmaa ry:n puheenjohtaja, FT, HHJ, HHJ PJ Paula Erkkilä. Erkkilä toimii johtajana Pohjanmaan kauppakamarissa. Kokkolalainen Erkkilä on väitellyt tohtoriksi Vasan yliopistosta pääaineena johtaminen ja organisaatiot. Väitöksessään hän pureutui dialogiin johtoryhmien työskentelyssä.