Puhujat

Mika Maliranta (FT, taloustiede) on Työn ja talouden tutkimuksen, eli Laboren, johtaja sekä Jyväskylän yliopiston osa-aikainen professori. Hänen tutkimuksensa ja opetusalansa on keskittynyt talouden kasvun tekijöihin: tuottavuuskasvuun ja työmarkkinoiden toimintaan. Hän toimii myös mm. OECD toimialatutkimustyöryhmän hallituksen puheenjohtajana, lainsäädännön arviointineuvostossa varapuheenjohtajana ja tuottavuuslautakunnassa. Hän on tehnyt yhdessä Matti Apusen kanssa suosittua talouspoliittista podcast-lähetyksiä vuodesta 2017 lähtien (M&A, A/M ja SPAM).

Pauli Liiri toimii KPMG:n Lahden ja Kouvolan toimistojen vetäjänä. Pauli toimii KPMG:llä vero- ja lakiasiantuntijana vastaten alueen omistus- ja yritysjärjestelyistä, verosuunnittelusta sekä veroriitojen hoitamisesta hallintotuomioistuimissa. Pauli tunnetaan konsultoivasta työotteestaan tuntien KPMG:n laajan palveluvalikoiman, ja hän mieluusti hyödyntää KPMG-verkostoaan asiakkaidemme hyödyksi.

Saija Laurila toimii HT-tilintarkastajana KPMG:n Kouvolan toimistolla. Saija on työskennellyt päätoimisesti tilintarkastuksen tehtävissä vuodesta 2000 lähtien. Saijan asiakkaisiin kuuluvat laajasti erikokoiset perhe- ja kasvuyritykset, minkä lisäksi Saija hoitaa tiimeineen mm. hanketarkastuksia.

Meri Koivula on ollut MB Rahastojen Partneri vuodesta 2021. Ennen MB:lle liittymistään Meri toimi 12 vuotta transaktio- ja strategiakonsulttina Helsingissä ja Tukholmassa. Hänellä on kokemusta yli 200 toimeksiannosta sisältäen yritysten ja sijoittajien tukemisen yrityskauppatilanteissa due diligence-palveluilla, yritysten kasvustrategiaprojekteja, toimeksiantoja liittyen yritysten erilaisiin stressitilanteisiin sekä listautumisiin liittyviä neuvonantopalveluita.

Pääomasijoittajana Meri on tukemassa MB:n omistaman tapahtumamarkkinointitoimisto Liwlig Group Oy:n kasvua hallituksen jäsenenä sekä Suomen johtavan ajoneuvojen vahinkotarkastuksen ja vauriokorjauspalveluiden tuottaja Suvia Group Oy:n hallituksessa tarkkailevana jäsenenä.

Mika Lankila on toiminut pitkään ja monipuolisesti eri pk-yhtiöiden johdon rooleissa: hallituksessa, omistajana ja johtajana. Vuodesta 2019 lähtien hän on toiminut Pyroll -konsernin toimitusjohtajana ja ollut muokkaamassa entisestä laaja-alaisesta perheyhtiöstä fokusoitunutta yhden toimialan osaajaa.

Timo Nisula on Kouvolan Lakritsilla tittelillä lakutehtailija, omien sanojensa mukaan hän hakee sateella postin. Timo on ollut lanseeraamassa Suomeen monia brändejä ja ollut mukana kehittelemässä monia konsepteja elintarvikealalla ja vuodesta 2008 alkaen Kouvolan Lakritsin omistajana.